MS2 Energo

Implementacija obnovljivih izvora energije i pametnih rješenja

Cijene energije neprestano rastu, ali priroda i dalje daje svoju energiju besplatno. Uložite u obnovljive izvore energije i u vašu neovisnost od porasta cijena električne energije.
S nama idete pravim putem u budućnost.

Naša priča

Dvojica mladih inženjera potaknuti potrebom za pronalaskom održivih rješenja i ekološkim opasnostima koje prijete zajednici odlučili su se na ulazak u poduzetničke vode.

Matija Sučić, mag.ing.mech. i Matej Stipeljković, mag.ing.mech. u sklopu međunarodnog projekta “Yenesis”, financiranog od strane Norveških fondova, otvorili su poduzeće s ciljem implementacije obnovljivih izvora energije i pametnih rješenja u svakodnevnicu Lijepe Naše.

Sjedište društva nalazi se na otoku Čiovu, u srcu Dalmacije te kao takvo predstavlja ogromni potencijal za stvaranje zeleno – održive priče na našim otocima i priobalju, ali također i kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Dodane vrijednosti

Mentorstvo

Sav rad mentoriran je od strane prof.dr.dc. Ljubomira Majdandžića, začetnika solarizacije u RH.

Suradnja..

..je uspostavljena i s nekim od najvećih stručnjaka po pitanju održivih i pametnih rješenja te implementacije OIE u RH – prof.dr.sc. Neven Duić, izv.prof.dr.sc. Goran Krajačić te prof.dr.sc. Slaven Dobrović.

“Avantura u koju oni ulaze treba ići odozdola, projekti energetske tranzicije trebaju biti mali, zato je potrebna njihova velika energija kako bi krenuli u solarizaciju Hrvatske, jedan krov jedna solarna elektrana.”

Prof.dr.sc. Neven Duić, Sveučilište u Zagrebu

“Matija i Matej od mene imaju snažnu podršku da budu ustrajni u ideji da otvore tvrtku koja će projektirati i ugrađivati fotonaponske elektrane.”

Prof.dr.sc. Ljubomir Majdandžić, Sveučilište u Osijeku

julije domac

“Novo zeleno gospodarstvo za koje se uvelike zalažem ne može biti više gospodarstvo koje je sebi cilj i mjeri se apstraktnim pokazateljima i kratkoročnim profitom, nego treba biti gospodarstvo koje je socijalno i okolišno održivo, i koje je u funkciji rasta društvenog kapitala i gospodarstva blagostanja. Inicijative mladih stručnjaka, želja i volja za održivim projektima upravo je ono što trebamo podržavati i u što trebamo ulagati.”

Dr.sc. Julije Domac, REGEA

“Tko može donijeti nužne promjene u našem društvu? Prije svega mladi i odvažni ljudi s kompetencijama. Moji nekadašnji studenti, Matija Sučić i Matej Stipeljković svakako spadaju među njih. Imajte hrabrosti i poslušajte njihov savjet.”

Izv.prof.dr.sc. Slaven Dobrović, Sveučilište u Zagrebu

Prof. Slaven Dobrović
“Imati vlastitu tvrtku sigurno nije jednostavno, no Matej i Matija će nam dokazati da je to upravo ono što trebamo i što će iznijeti energetsku tranziciju”

Izv.prof.dr.sc. Goran Krajačić, Sveučilište u Zagrebu

Započnite svoj održivi projekt već danas. Zatražite ponudu.